طراحی وب سایت چیست و چه کاربرد هایی می تواند داشته باشد ؟ چه زمانی می توانیم از وب سایت نتیجه ی خوبی بگیریم و کارهای خود را با کمک آن گسترش دهیم ؟ تقریبا تمام افراد کم و بیش با مفهوم وب سایت و طراحی سایت آشنا هستند و درباره آن اطلاعاتی دارند . طراحی سایت در واقع همان توانایی و مهارت ایجاد نمودن و راه اندازی صفحات وب است.
کسی که قصد طراحی سایت را دارد ابتدا باید اهداف و محدوده کاری خود را مشخص کند ، بعد از این مرحله با توجه به اهداف مشخص شده کار طراحی و ساخت صفحات وب ادامه می یابد و در این بخش است که معلوم می شود وبسایت در چه زمینه ای فعالیت خواهد داشت و چه بهره ای قرار است از آن برده شود .
مثلا اگر شما به کار فروشندگی محصول مشغول هستید می توانید یک طراحی وبسایت قوی انجام داده و از این راه به فروش آنلاین محصولاتتان ادامه دهید و به راحتی بدون محدودیت زمان و مکانی محصولات خود را در اختیار بینندگان و مشتریان بگذارید و بهره زیادی ببرید ، این کار از نظر هزینه به صرفه تر از زمانی است که بخواهید محلی را به عنوان فروشگاه تهیه کنید و در انجا محصولات خود را به معرض دید بگذارید پس طراحی سایت بهتر است از روش های پر هزینه و سنتی بازاریابی .
اگر کار و فعالیت های هنری را دنبال می کنید می توانید به کمک طراحی وب سایت نمونه کارهایتان را به معرض نمایش افراد بگذارید و نظرات آنها را جویا شوید و یا اگر به تجارتی خاص مشغول هستید برای ارائه دادن محصول و خدمات در زمینه شغلی تان بهتر است از ساخت و طراحی وب سایت استفاده کنید تا در نهایت با داشتن یک پایگاه قوی راحت تر با مشتریان و مخاطبان خود در ارتباط باشید و خدماتتان را در محیطی گسترده تر در اختیارشان قرار دهید .
یکی دیگر از مزیت های داشتن سایت این است که همیشه آنلاین و در دسترس هستید و راحت تر می توانید اعتماد مشتریان خود را جلب کنید و نظر آنها نسبت به شما بهتر خواهد بود.
طراحی وب سایت چیست ؟ طراحی سایت، روند ساختن و برنامه ریزی سایت است . در صفحات وب تصاویر و متون و انواع فایل های صوتی و تصویری را قرار می دهید و دیگر المان های برنامه نویسی، که تمام این المان ها برای رویت در مرورگر در صفحات وب سایت فرمت دهی می شوند.
بنابراین وب سایت ها شامل چندین فایل متفاوت هستند که در کنار هم چیده می شوند درست مثل زمانی که فایل های خود را در پوشه های مختلف بر روی سیستم شخصیتان مرتب می کنید. به صفحه اصلی وب سایت شما index.htm یا index.html یا default.html گویند که از طریق این صفحه می توانید به صفحات دیگر سایت بروید. مورد دیگری که در ارتباط با ساخت سایت وجود دارد این است که برای آن باید یک آدرس یا دامنه داشته باشید ، آدرسی که منحصر به فرد باشد و با آن سایت شما دیده شود .
قبل از انتخاب نمودن نام برای دامنه ی وب سایت باید حتما چک کنید که کسی قبل از شما از آن دامنه استفاده نکرده باشد و به اصطلاح دامنه مورد نظر آزاد بوده و پر نباشد . بعد از انتخاب کردن دامنه سایت آن را در شبکه جهانی اینترنت به نام خود ثبت کنید .از این به بعد اگر کسی آدرس شما را در مرورگر سرچ کند ، برنامه ی مرورگر به سمت میزبانی می رود که اسم دامنه اشاره کرده است .
در کنار آدرس دامنه به جا و فضایی احتیاج دارید تا اطلاعات سایت را در آنجا قرار دهید که به این فضا به اصطلاح هاست گفته می شود . در نهایت باید نرم افزار سایت طراحی شده خود را بر روی هاستی که خریداری کردید قرار دهید و وب سایت خود را افتتاح کنید .