رنگ بندی طراحی سایت

رنگ بندی طراحی سایت

در طراحی سایت توجه به اصول رنگ انتخابی برای صفحات و اینکه از رنگ های مکمل و ترکیبی مناسب بهره ببریم مهم است باید بدانیم که برای سایت چه رنگی در نظر گرفته شود و هنوز کارشناسان در زمینه طراحی وب نتوانستند به صورت کامل جوابی به این سوال بدهند زیرا در حوزه طراحی وب سایت موضوع روان شناسی رنگ ها کمتر مورد نقد و بررسی قرار گرفته است.

رنگ بندی طراحی سایت

ولی به طور کلی می گوییم همیشه یک اصل برقرار است که وقتی می خواهید صفحه را رنگ بندی نمایید این نکته را در نظر داشته باشید که رنگ برای چه صفحه ای و مرتبط با چه موضوعی انتخاب شده است. و در رنگ بندی محتویات و مطلب ها اهمیت دادن به عملکرد امری ضروری است.

از رنگ سفید برای پس زمینه صفحه و رنگ آبی برای لینک ها و رنگ بنفش زمانی که لینکی مشاهده شده برای پیش فرض در برنامه فرانت پیج استفاده شده و این بیشتر در سایت های دولتی و سازمانی که آمار بازدید از آنها و کاربرانشان بالاست نمایش داده می شود.

در سایت های شخصی رنگ های مکمل نقش دارند مثلاً سبز پر رنگ همراه با سرمه ای به سایت هایی که در زمینه بازرگانی فعالیت دارند جلوه خاصی می دهد.اگر برای کودکان پروژه طراحی سایت را انجام می دهید از رنگ های شاد و گرم بهره بگیرید تا فضایی جذاب ایجاد شود .

کار کردن با کدهای رنگ در طراحی وب برای صفحات خیلی مهم و اهمیت بسزایی دارد.

در ادامه فقط می خواهیم تاثیر روان شناسی رنگ ها بر روی کاربران را بررسی کنیم و درباره اینکه چه رنگی برای سایت بهتر است نمی خواهیم حرفی بزنیم و اگر راجع به این مسائل صحبت کنیم برای گرافیک سایت کمکی به طراحان سایت می شد.

 

هیچ وقت نمی توان بدون توجه به بقیه نکات اساسی یک رنگ را از میان رنگها انتخاب نمود به عنوان بهترین انتخاب ممکن برای طراحی سایت!

یکی از اصول مورد قبول در مدیریت جدید این است که بهترین شیوه و روش وجود ندارد . در بحث ترکیب رنگ نیز این موضوع مطرح است و در رنگ بندی صفحه های وب قضیه به همین منوال است. پس علاقه و تجربه کاری طراح سایت در زیبا جلوه دادن یک وب سایت شرط بسیار مهمی است .

در زیر مواردی را ذکر خواهیم کرد که در گرافیک سایت بایستی در نظر گرفت :

تاثیر روان شناسی رنگ ها را بدانیم

متن هایی که در سایت قرار می گیرند قابل خواندن باشند.

از رنگ های متمم رنگ های انتخابی در موارد گراند و لینک ها و متون استفاده شود.

در میان لوگوها هماهنگی رنگ ها وجود داشته باشد و همچنین بین آرم های صفحه ها و رنگ متن ها یک هماهنگی ویژه دیده شود .

نوع کاربران و بازدید کنندگان از وب سایت را نیز در نظر بگیریم .

به عنوان مثال وبسایت یاهو را در نظر بگیرید که در روز تعداد بیشماری بازدید کننده دارد و شامل چندین قسمت مختلف است .طراحی سایت یاهو برای هر یک از بخش های خود یک رنگ متفاوت به کار برده است. مثلا رنگی که برای بخش کودکان استفاده کرده با رنگ قسمت بازرگانی خیلی فرق می کند .

در انتخاب رنگ و طراحی وب سایت 5 قاعده برتر وجود دارد که ویژگی های رنگ هایی که در طراحی وب سایت انتخاب می شود را ارائه می دهد :

احساس ما در 90 ثانیه اول به محض دیدن وب سایت درگیر می شود.

تأثیری که رنگ در بازدید کننده می گذارد سبب خرید کالا از شما می شود.

رنگ ها باعث تشدید رفتار ما در یک مورد خاص نمی شود چه بسا که در رفتار ما کاملاً اثر می گذارد.

رنگ ها در تمام فرهنگ ها تأثیر یکسانی ندارند و ممکن است در هر فرهنگی متفاوت باشند.

هر رنگ به صورت مجزا برای کاربر حاوی یک پیام است .

نام شما (*) :
ایمیل شما :
تلفن شما (*) :
کد امنیتی (*) :
پیام شما (*) :

برای این مطلب نظری ثبت نشده، شما اولین نظر را ارسال نمایید.